Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулось засідання профспілкового комітету ППО Товариства_0

Відбулось засідання профспілкового комітету ППО Товариства

05 квітня 2018

Днями на базі Тульчинських електромереж відбулось засідання профспілкового комітету ППО ПАТ «Вінницяобленерго» НПЕУ. Учасники зібрання розглянули низку питань. Зокрема йшлося про: затвердження плану роботи на 2018 рік; результати оздоровчої  минулорічної кампанії і підготовку до її проведення  у поточному році; про зміни до Колективного договору Товариства; про фінансування цьогорічних профспілкових заходів; про роботу профактиву  та цехових профспілкових  організацій в умовах структурних  змін  на виробництві (проінформував директор з персоналу Товариства Віталій Хребтій); про рішення Центральної Ради НПЕУ.

Після засідання його учасники мали можливість ознайомитися з роботою персоналу Тульчинських електромереж, а також відвідати місцеву пам’ятку архітектури 2-ої половини 18 століття, що вважається одним із семи чудес Вінниччини - палац Потоцьких.

 Додамо, свого часу рішенням Вінницької обласної ради сімома Чудесами Вінниччини визнано:   Свято-Троїцький Браїлівський жіночий монастир (Жмеринський район), історико-культурний комплекс «Буша» та «Гайдамацький яр» (Ямпільський район), історико-культурний центр духовності та злагоди - Костел Флоріана (Шаргородський район), національний музей-садиба М. І. Пирогова (м.Вінниця), Немирівське городище – Великі вали VII-VI ст. до н.е. (Немирівський район), Лядовський скельний монастир (Могилів-Подільський район) і Палац Потоцьких у Тульчині.

 

Поділитись: