Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбувся День охорони праці_0

Відбувся День охорони праці

16 січня 2015

В усіх структурних одиницях ПАТ “Вінницяобленерго” відбувся черговий День  охорони праці. Захід  проводиться другого четверга кожного місяця. Його головною метою є  привернення уваги керівного складу та працівників Товариства  до питань охорони праці на підприємстві, а саме запобігання нещасним випадкам під час виконання виробничих завдань та професійним захворюванням.

У Гайсинських ЕМ до цього заходу готуються дуже ретельно,- наголосив  директор Євгеній Вдовиченко.

- Зазделегідь повідомляємо персонал  про його проведення, оголошуючи тему та завдання, які слід виконати щодо підготовки Дня охорони праці. Потім, вже безпосередньо у день проведення, збираємо  колективну нараду. Згодом, спільно із представниками управління ПАТ “Вінницяобленерго”, які приїжджають до нас, перевіряємо робочі місця, стан охорони праці по всіх дільницях з виїздом на робочі місця. Наступного дня, як правило,  все аналізуємо і проводимо технічне навчання персоналу. Для того маємо усі можливості. Зокрема,  і для проведення дня охорони праці, і для технічного навчання є в нас спеціалізований кабінет, - розповів керівник Гайсинських ЕМ.

- Крім  планових Днів з охорони праці та пожежної безпеки, різноманітних технічних інструктажів та навчань у даному  кабінеті проводяться також і співбесіди  з працівниками, які приймаються на роботу. Відбуваються тут

і перевірки знань персоналу робочою комісією з питань охорони праці,  пожежної безпеки та  технічної експлуатації. Для цього в кабінеті є все необхідне: відповідне приладдя, наглядні посібники, література тощо, - додав інженер з охорони праці Гайсинських ЕМ Павло Сивак.

 Додамо, День охорони праці проводиться в усіх енергопостачальних компаніях нашої держави згідно власних планів.

Поділитись: