Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбувся семінар для кадровиків_0

Відбувся семінар для кадровиків

25 березня 2015

25 березня відбувся плановий навчальний семінар для працівників кадрових служб структурних одиниць ПАТ “Вінницяобленерго”.

         Відкрив  захід директор з персоналу Віталій Хребтій, наголосивши на  його основних завданнях. Це, насамперед, вдосконалення роботи в умовах  змін до Кодексу Законів про працю України, контроль та посилення відповідальності за додержанням законодавства  в моментах  кадрової роботи, пов'язаних з мобілізацією та демобілізацією працівників-енергетиків.

         Продовжили семінар спеціально запрошені  для цього  фахівці.

Зокрема  начальник відділу контролю за додержанням законодавства про працю територіальної державної інспекції праці Наталія Юганова ознайомила  учасників зібрання  із змінами до Кодексу Законів про працю України, а начальник сектора надання матеріального забезпечення Виконавчої дирекції обласного відділення ФСС з ТПВ Ірина Палій - з питаннями соціальної реформи, новаціями у сфері соціального страхування.

         Завершився семінар практичними заняттями для новоприйнятих кадрових працівників.

Поділитись: