Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбувся семінар для працівників, зайнятих мотивацією та оплатою праці в СО_0

Відбувся семінар для працівників, зайнятих мотивацією та оплатою праці в СО

13 листопада 2017

З метою ефективної організації праці та вдосконалення методів роботи відбувся навчальний семінар для економістів структурних одиниць Товариства. Захід організували та провели працівники відділу мотивації та оплати праці на  виконання вказівки ПАТ «Вінницяобленерго» від 31.10.2017 № Д-15.

У перший день, 9 листопада,  семінар проходив  в управлінні Товариства. Перед його учасниками  виступили: директор з персоналу Віталій  Хребтій, начальник відділу мотивації та оплати праці Сергій  Побігай, провідний економіст з планування-керівник групи економічного відділу Наталя Павлівська, психолог Товариства  Ольга Мородецька та  працівники відділу мотивації та оплати праці. До роботи у семінарі  було також запрошено  начальника відділу Управління Держпраці у Вінницькій області  Наталю Юганову. Вона, зокрема,  інформувала присутніх про зміни у чинному законодавстві щодо оплати праці та можливості проведення перевірок органами державної влади.

Наступного дня, 10 листопада,  семінар було продовжено в Шаргородських ЕМ.  На його початку керівник цієї структурної одиниці Анатолій  Задорожний розповів про організацію роботи в колективі районних електромереж. Питання  роботи з  мотивації та оплати праці в Шаргородських ЕМ висвітила економіст ЕМ  Олеся Стратейчук. 

Загалом у ході семінару його учасники обговорили  основні питання своєї роботи, а саме: мотивація та оплата праці в Товаристві; порядок застосування підсумованого обліку робочого часу чергового персоналу; планування економічних показників; особливості формування довідки про середньооблікову чисельність та середню заробітну плату в структурних одиницях;  нормування праці та рейтингової оцінки районних електричних мереж; аналіз типових помилок при складанні звітності з праці.

Впродовж  навчального заходу також проведено опитування економістів СО. Результат опитування  засвідчив про  достатньо високий рівень професійної підготовки даних працівників.

Наприкінці семінару підведено підсумки, надано  відповіді на запитання його учасників та окреслено напрямки роботи на найближчу перспективу.

Поділитись: