Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вітання до Дня Конституції України_0

Вітання до Дня Конституції України

27 червня 2017

Прийміть найщиріші вітання з загальнодержавним святом – Днем Конституції України!

Народження Основного закону закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини, сприяло подальшому зміцненню міжнародного авторитету України. Нині ми зустрічаємо 21 День Конституції, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України, на якій ґрунтується сьогодення і вибудовується наше майбутнє.

Сьогодні справжні патріоти, серед яких і  ровесники Конституції, захищають територіальну цілісність нашої держави на Сході України. Послідовно й мужньо крізь віки йшов український народ до своєї державності, прагнув незалежності серед інших вільних народів Європи та світу. Ми маємо бути відповідальними перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішніми та прийдешніми поколіннями за свою державу!

Зичу  Вам  міцного здоров’я  і щастя, добра  і достатку,  сили і  наснаги,  успіху, бадьорості духу та впевненості у власних силах. І нехай ця впевненість надихає Вас на нові звершення, на щедрі починання. Нехай додає сил і підтверджує переконання, що українці будуть жити у конституційно розвиненій  та правовій країні. В країні, де права людини завжди будуть найвищою цінністю, а мир та взаєморозуміння сприятимуть подальшій розбудові державності, становленню достатку в кожній родині.

Генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук

 

Поділитись: