Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 З Днем народження, Товариство!_0

З Днем народження, Товариство!

09 серпня 2016

                                                                                             Шановні колеги!

У ПАТ “Вінницяобленерго” сьогодні День народження. Рівно 21 рік тому, 9 серпня 1995 року, згідно Наказу №47 Міністерства енергетики та електрифікації України на базі виробничого енергетичного об'єднання “Вінницяенерго” було засновано державну акціонерну енергопостачальну компанію “Вінницяобленерго” із затвердженням відповідного статуту. З цієї нагоди - мої вам найщиріші вітання!

Наше Товариство - це, передусім, професійний та сумлінний персонал: диспетчери, інженери, монтери, контролери, економісти, юристи, бухгалтери, одним словом - енергетики. Наше Товариство - це згуртована і безперебійна робота на дієвий, ефективний результат - стабільне і якісне забезпечення усіх споживачів електроенергією.

Висловлюю кожному працівникові щиру подяку за самовіддану роботу! Сердечно зичу усім щастя, здоров’я, сімейного благополуччя, добра, миру та впевненості у завтрашньому дні!

Всього найкращого вам, друзі, а Товариству - подальшого процвітання!

З великою повагою 

                                 генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго”   Андрій Поліщук

Поділитись: