Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 За життя у чистому довкіллі_0

За життя у чистому довкіллі

13 квітня 2017

“Прибрався сам уранці - ретельно прибери і свою Планету”... Це відомий вислів із “Маленького принца” Антуана де Сент-Екзюпері. У ньому - глибинний зміст, що допомагає зрозуміти людям наскільки важливо піклуватися про чистоту навколишнього середовища, оберігати і примножувати земну красу. Особливо навесні, в час оновлення природи.  Енергетики ПАТ “Вінницяобленерго” вже подбали, аби  території  підприємства були охайними та гарно облаштованими. З цією метою в усіх його структурних одиницях в рамках Дня довкілля було проведено генеральне прибирання. Так серед працівників Хмільницьких ЕМ найбільш активно себе проявила жіноча половина колективу, - повідомила інспектор з кадрів СО “Хмільницькі ЕМ” Руслана Каганюк.

- Наш директор Олександр Плотиця оголосив конкурс на впорядкування клумб, які знаходяться перед адміністративним приміщенням нашого підприємства  і, так би мовити, є “обличчям” ЕМ. Жіноча частина колективу цим дуже зацікавилася. Одразу створили три команди, до складу яких  увійшли працівники адміністрації, оператори і розрахункова група з контролери енергонагляду. З неабиякою завзятістю і, головне, творчим підходом взялися  до справи. Внаслідок дружньої і  старанної роботи все довкола нашого РЕСу набуло довершеного вигляду. Жінки постарались на славу. Переможених не виявили, бо усі дівчата -  молодці! Так тримати! - написала у листі до прес-групи Руслана Каганюк.

А ще інспектор з кадрів надіслала фотосвітлини цієї події. Також попросила від імені  колективу СО «Хмільницькі ЕМ» привітати усіх колег  Товариства з наближенням  Великодня та побажати добра, миру, злагоди і затишку в оселях!

Поділитись: