Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Засідання профспілчан у Степашках_0

Засідання профспілчан у Степашках

17 серпня 2018

Профспілковий комітет ПАТ «Вінницяобленерго» днями провів своє чергове засідання. Захід був виїзним і відбувся у селі Степашки Гайсинського району на базі відпочинку «Енергетик». Учасники засідання, а це керівний склад профкому Товариства та голови цехкомів усіх районних електромереж, обговорили низку питань профспілкового життя. Зокрема йшлося про літній відпочинок та оздоровлення енергетиків. За словами голови профкому ППО Олександра Вдовиченка за літній період лише у Степашках вже встигло відпочити 556 працівників з родинами.

- У серпні-вересні кількість відпочивальників зросте. Може тому, що в цих краях саме у цю пору дуже багато грибів. Ліс тут чудовий - сосновий. А може тому, що тут є річка, чиста вода і чимало риби. Прекрасні природні краєвиди ваблять і кожен знаходить тут щось своє, - сказав Олександр Вдовиченко.

Учасники профспілкового засідання також мали можливість ознайомитися з природними та побутовими умовами Степашківського відпочинку. На думку багатьох, він нічим не гірше від заморського та має свої особливі переваги. Лише наголосили на важливості дотримання норм поведінки відпочивальників та правил безпечного поводження на воді.

Поділитись: