Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Збільшено розмір фінансової допомоги_0

Збільшено розмір фінансової допомоги

15 січня 2018

Спільним рішенням дирекції ПАТ «Вінницяобленерго» та профспілкового комітету у новому, 2018 році, працівникам Товариства буде збільшено розмір фінансової допомоги. Про це повідомив голова профкому ППО Олександр Вдовиченко.

- Фінансова допомога на нашому підприємстві надавалася і раніше згідно Колективного договору на такі потреби, як лікування,  одруження, народження дитини, поховання близьких родичів, на придбання підручників дітям-інвалідам та дітям з багатодітних родин. Скажімо торік вона становила 500 гривень. Звісно, з нинішніми цінами і потребами то є  незначна сума. Тому вирішили її збільшити майже удвічі. Звісно, що і це не дуже великі кошти, але однаково вони стануть частковою підтримкою для сімейного бюджету та соціального захисту працівників, - сказав Олександр Вдовиченко.  

При цьому доповнив, що згідно Колективного договору непрацюючі пенсіонери, а саме  ветерани-енергетики, також  мають право на таку фінансову профспілкову допомогу.   

Поділитись: