Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Змагання - то школа майстерності_0

Змагання - то школа майстерності

24 квітня 2015

В структурних одиницях ПАТ “Вінницяобленерго”  тривають відбіркові зональні змагання бригад електромонтерів районних електромереж, які   традиційно проводяться щороку згідно  СОУ-Н МПЕ 40.1.12.104:2005 «Організація роботи з персоналом підприємств електроенергетики”. Їх головна мета - визначення рівня професійної підготовки  майстрів і бригад електромонтерів з експлуатації  розподільних  електромереж, підвищення  кваліфікації персоналу, пошуку резервів виробництва, профілактики  виробничого  травматизму, пропаганди та обміну передовим досвідом. Відбіркова частина  змагань триватиме до кінця травня, а  фінальна розпочнеться 2 червня поточного року на навчально-тренувальному полігоні в СО «Барські ЕМ».  На переможців, які займуть І-ІІІ місця чекають нагороди  та премії,  а  поки змагання за право бути найкращими набирають обертів. Зокрема майстри Немирівських ЕМ  вже встигли довести, хто на що здатен у своїй професійності. Про це повідомив член судівської комісії, інженер ВТГ Немирівських ЕМ Юрій Савчук.

- В наслідок проведених у нас днями змагань, що проходили у чотири етапи,  вже маємо свої результати. Серед 6 бригад, які змагалися за перемогу, кращими стала бригада електромонтерів майстра Болейко М.М. На другій сходинці - бригада майстра Уса П.Г. Третє місце посіла команда майстра Кудраня О.Р., - конкретизував  Юрій Савчук.

Змагання  з професійної майстерності відбулися і в СО “Крижопільські ЕМ”. Безумовну перемогу та перше місце у них здобула бригада електромонтерів майстра розподільчих мереж Клиша М.М., де були відзначені такі працівники як Гудований М.В. та Мужиловський В.М.  

 

Поділитись: