Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 18.04.24. ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ГОП_0

18.04.24. ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ГОП

17 квітня 2024

Диспетчер АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» отримав команду від диспетчерського центру «НЕК «Укренерго» на введення обмежень споживання потужності в області завтра з 8:00 до 22:00, зокрема, трьох черг графіків обмеження споживання електричної потужності (ГОП), які стосуються споживання промисловості.
 Причиною застосування обмеження є прогнозний дефіцит потужності в енергосистемі внаслідок останніх масованих ракетних атак божевільного сусіда по найважливіших об’єктах енергосистеми.
Введення ГОП означає, що промислові підприємства зможуть споживати менше потужності, ніж їм необхідно. ГОП складаються в обсязі не менше 30% від споживання електричної потужності групи споживачів "Промисловість" кожного ОСР. Графік розподіляється на п'ять рівних черг.
Просимо промисловість з розумінням поставитись до введення вимушених обмежень.
Водночас ми закликаємо всіх споживачів економити електроенергію, щоб уникнути подальших обмежень, які можуть стати реальністю і для населення.
Будь ласка, за можливості не використовуйте потужні прилади, почергово користуйтеся енергоємним обладнанням.

Дослухайтесь до нас!!!

Поділитись: