Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ДО УВАГИ! Шановні клієнти АТ «Вінницяобленерго»!_0

ДО УВАГИ! Шановні клієнти АТ «Вінницяобленерго»!

23 травня 2023

Акціонерне товариство «Вінницяобленерго» розуміючи власну роль, як частини критичної інфраструктури України, працює на засадах повної відкритості, законності та повної співпраці з усіма споживачами та органами державної влади. Хочемо застерегти всіх клієнтів, що останні новини з приводу нібито незаконної діяльності АТ «Вінницяобленерго», які поширено на сумнівних новинних сайтах, що не мають відповідної реєстрації як засоби масової інформації, непідтверджених акаунтів у соціальних мережах – це відверто НЕПРАВДИВА ІНФОРМАЦІЯ!

АТ «Вінницяобленерго» буде здійснювати всі правочини в судовому порядку щодо спростування інформації, яка підриває довіру споживачів до діяльності компанії. Також АТ «Вінницяобленерго» готове надати офіційну інформацію для всіх суб’єктів та наголошує на важливості об’єктивного висвітлення роботи АТ «Вінницяобленерго». Маємо надію на якнайшвидше встановлення істини та відновлення справедливості. За будь-яку неправомірну дію має бути невідворотнє покарання!

З приводу інформації, яка розповсюджувалась із сумнівних новинних сайтів та непідтверджених акаунтів в соціальних мережах.

СТОСОВНО ПІДКЛЮЧЕНЬ АБОНЕНТІВ. АТ «Вінницяобленерго» повністю дотримується всіх вимог законодавства та норм, що стосуються електропостачання. Усі підключення проводяться відповідно до встановлених технічних стандартів та з урахуванням норм безпеки. Кожен об'єкт проходить необхідну процедуру технічного приєднання, що включає в себе проектування, експертизу та затвердження. Наша компанія НЕ ПОРУШУЄ НОРМ енергетичної безпеки! В той же час, будь-який абонент, в тому числі і той, який є юридичною особою Збройних Сил України, може на власний розсуд здійснювати підключення до власної мережі інших споживачів, в тому числі й релігійних організацій. Але кошти за спожиту електроенергію були сплачені відповідно до встановленого тарифу. Зауважимо, релігійна громада Святого великомученика Георгія Побідоносця, що розташована за адресою проспект Коцюбинського 60 А, НЕ БУЛА ТА НЕ Є клієнтом АТ «Вінницяобленерго». Електропостачання точки обліку релігійної громади відбувалось після обліку споживача КВАРТИРНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ВІДДІЛУ (КЕВ), на території якого дана релігійна громада знаходиться. Облік та оплата спожитої електроенергії здійснювалась відповідною юридичною організацією, яка є клієнтом АТ «Вінницяобленерго».

СТОСОВНО ПЛАТЕЖІВ ЗА НАДАНІ ПОСЛУГИ. АТ «Вінницяобленерго» працює за чітко встановленою тарифною політикою, яка затверджується відповідними регуляторними органами. Компанія має законне право вимагати платежів за надані послуги, які забезпечують безперебійне електропостачання у регіоні. Ми не можемо «списати» з одних і "перекинути" гроші на інші підприємства, оскільки це неможливо ні технічно, ні юридично. АТ «Вінницяобленерго» є акціонерним товариством і це унеможливлює корупційну складову у нашій роботі. Також АТ «Вінницяобленерго» є сумлінним платником податків. Всі прибутки від нашої діяльності йдуть на покриття витрат, модернізацію мереж та покращення якості обслуговування наших клієнтів.

АТ «Вінницяобленерго» діє і буде діяти за принципом відкритості та прозорості своєї роботи, вживаючи всіх необхідних заходів для недопущення корупційних проявів серед працівників компанії.

Поділитись: